Zanima

VAS

Ko smo mi?

Stambeni kompleks Panorama prostire se na 2 hektara površine. Sastoji se od 15 dvospratnih zgrada i 30 kuća različitih spratnosti, sa dvorištem. U okviru kompleksa su natkrivena parking mesta i garaže. Moderni stanovi i kuće različitih struktura, od 30m2 do 70m2, raspoređeni su u više lamela koje predstavljaju kompaktnu celinu.

Vrhunski kvalitet gradnje, blizina auto-puta, Lidla, pijace, vrtića, škola i Doma zdravlja, kao i odlična saobraćajna povezanost sa ostalim delovima grada, čine ovaj kompleks idelanim za stanovanje.

Kompleks se odlikuje bogatstvom zelenih površina. Za razliku od gradske vreve u centru grada, Panorama vam nudi mirniju i zdraviju atmosferu za život.
Image
TOPLIČKA PANORAMA DOO
Ratka Pavlovića Ćićka 249a
18400 Prokuplje
Tel: 060 03 22 809
Matični broj: 21722707
PIB: 112704127

toplickapanorama@gmail.com

TOPLIČKA PANORAMA


Stambeni kompleks Panorama prostire se na 2 hektara površine.

Sastoji se od 15 dvospratnih zgrada i 30 kuća različitih spratnosti, sa dvorištem. U okviru kompleksa su natkrivena parking mesta i garaže.

Moderni stanovi i kuće različitih struktura, od 30m2 do 70m2, raspoređeni su u više lamela koje predstavljaju kompaktnu celinu.

PRATITE NAS NA DRUŠTVENIM MREŽAMA

SNIMI
Podešavanje cookija
Koristimo kolačiće da bismo vam obezbedili najbolje iskustvo na našoj veb stranici. Ako odbijete upotrebu kolačića, ova veb lokacija možda neće funkcionisati kako se očekuje.
Prihvati
Odbaci
USLOVI KUPOVINE
Analytics
ANALITIČKI
Google Analytics
PRIHVATAM
Odbijam
Facebook
Facebook
PRIHVATAM
Odbijam